PROCEDURE AANMELDING EN TOEWIJZING ZITPLAATSEN VIERINGEN

PROCEDURE AANMELDING EN TOEWIJZING ZITPLAATSEN VIERINGEN (behorende bij protocol en plattegrond OKKN parochie Groningen)
Er wordt op de gebruikelijke zondagen (meestal 2 keer per maand) één viering gehouden in de ochtend . Aanvang 11 uur.
In de dagen voorafgaande aan de zondagse viering melden potentiële kerkgangers zich bij voorkeur per e-mail bij de secretaris van het kerkbestuur. secretaris@groningen.okkn.nl of telefonisch (0512 341116)
Uiterste tijdstip van aanmelding is vrijdagavond 20.00 uur. Secretaris houdt rekening met aantal mogelijke echtparen of andere gezinscombinaties (ouders met kinderen). In de gekozen basisopstelling zit op dat punt voldoende flexibiliteit.
Secretaris verricht in principe de plaatstoewijzing, zoveel als mogelijk rekening houdend met persoonlijke voorkeuren, en stuurt de aanmeldingslijst naar pastoor en deurwachter. NIMMER ZAL HET TOTAAL AANTAL VAN 30 PERSONEN WORDEN OVERSCHREDEN!
Voorafgaand aan de viering zal, zonodig, in overleg tussen secretaris /kerkmeester en deurwachter plaats toewijzing worden geverifieerd en evt. bijgesteld. Ter plaatse wordt dan de definitieve naamlijst van kerkgangers opgesteld i.v.m. de bewaarplicht. Secretaris zal de lijsten bewaren in overeenstemming met de vigerende regels.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.